PreSafe pand Lisse

Welkom bij PreSafe

PreSafe bestaat al ruim 22 jaar en sinds 2010 zijn wij actief vanuit ons bedrijfspand in het hart van de bollenstreek; Lisse. Een nieuw pand met een groter magazijn zodat wij nog meer producten direct uit voorraad kunnen leveren! Onze contactgegevens vindt u onder het kopje contact & route.

PreSafe; voor alle veiligheid.

PreSafe is de meest succesvolle online retailer van Nederland als het aankomt op veiligheid. Dat trekt klanten met hoge verwachtingen. Expertise, service, keuze. Ons assortiment is breed en bestaat uitsluitend uit betrouwbare producten en accessoires. De service en ondersteuning die wij bieden zorgt ervoor dat onze klanten regelmatig terugkeren.

 

Werken bij PreSafe

Werken bij PreSafe kan ook vanuit jouw vakgebied. PreSafe levert producten voor een veilige (werk)omgeving. Tot onze klantenkring behoren diverse bedrijven en overheidsinstellingen. En de vraag naar onze producten blijft groeien. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar mensen met verschillende disciplines en interesses op het gebied van veiligheid of retail. Daarbij zijn er volop mogelijkheden om werk en privé in balans te houden.

Kijk hier voor de actuele vacatures

 

Onze Partners:

Voor verzending en betaling werken wij samen met betrouwbare en professionele partners. U kunt er dus op rekenen dat iedere bestelling veilig en vertrouwd wordt verwerkt.

 

Onze webshop

BHVtotaal

BHVtotaal

Alles wat u nodig heeft voor een professionele bedrijfshulpverlening. Verbandkoffers, EHBO middelen, reflectievesten, evactuatie-materialen en nog veel meer. » Bezoek website

© PreSafe BV - 2019 -